Christian 21

Ilir Kosta

April 9, 1952 ~ May 17, 2020 (age 68)

Obituary

Doctor Ilir Kosta


Dr. Ilir Kosta passed away in the comfort of his home, on Sunday, May 17, 2020. He was a loving husband, father and grandfather.

Ilir is remembered as a loving and caring man of a few words but with much wisdom. Ilir always encouraged peace and was an honorably respected man. He loved the outdoors, spending time with his friends and family, and was a sports enthusiast.

He was preceded in death by his parents Dhimitra and Thanas Kosta.

Ilir is survived by his wife, Ilda, and his children Thanas Kosta, Frensis Kosta, Gledis Dick, and Vasjan Gjerasi, as well as his grandchildren, brother and sister, and nieces and nephews.

Visitation will be held on Thursday, May 21 at 10:00am until 11:30am with service to follow.

The visitations will be held at Fred Wood Funeral Home, located at 36100 Five Mile Road, Livonia, MI 48154.

Following the services, there will be a procession to the burial site for a final goodbye. 

All friends and family will be invited to a memorial lunch at a later date.

 

Doktor Ilir Kosta ndërroi jetë në rehatin e shtëpisë së tij, të Dielën, 17 maj 2020. Ai ishte një bashkeshort, baba dhe gjysh i dashur.

Iliri mbahet mend si një njeri i vleresuar dhe i nderuar nga te gjithe. Ai dallohej per mençurine e tij dhe per promovimin e paqes mes njerezve. Iliri adhuronte natyren dhe vleresonte shoqerine e miqve dhe familjes se tij. Iliri ishte adhurus i sporteve.  Ai u parapri në vdekje nga prindërit e tij Dhimitra dhe Thanas Kosta.

Iliri la mbrapa gruan e tij, Ilda, dhe fëmijët e tij Thanas Kosta, Frensis Kosta, Gledis Dick dhe Vasjan Gjerasi, vëllane dhe motren,dhe niperit e mbesat e tij.

Vizitat do të bëhen të enjten, 21 maj në 10:00 deri në 11:30 në mëngjes dhe me pas vazhdojme me kortezhin e percjelljes se Ilirit drejt varrezave. Vizitat do të jenë në Fred Wood Funeral Home,në adresen 36100 Five Mile Road, Livonia, MI 48154.

Të gjithë miqtë dhe familje do të jenë të ftuar në një drekë përkujtimore në një datë të mëvonshme kur situata e koronavirusit te jete permiresuar. 

To send flowers to the family or plant a tree in memory of Ilir Kosta, please visit our floral store.


Services

Visitation
Thursday
May 21, 2020

10:00 AM to 11:30 AM
Fred Wood Funeral Home
36100 Five Mile Rd.
Livonia, MI 48154

Funeral Service
Thursday
May 21, 2020

11:00 AM
Fred Wood Funeral Home
36100 Five Mile Rd.
Livonia, MI 48154

© 2020 Fred Wood Funeral Home -Rice Chapel. All Rights Reserved. Funeral Home website by CFS & TA